Tarragona Centre Cívic Sant Pere i Sant Pau Google Maps
17:30 h
En aquesta xerrada per a adolescents, explorarem la proteïna d'insecte com una font d'alimentació alternativa i sostenible per al futur. Discutirem els beneficis ambientals i nutricionals de consumir insectes, com ara la seva alta eficiència en la conversió d'aliments en proteïnes i la seva petjada ecològica reduïda en comparació amb la ramaderia tradicional.
A més, veurem exemples de com ja s'estan integrant en dietes arreu del món i reflexionarem sobre com superar les barreres culturals i psicològiques per acceptar aquesta nova font d'alimentació.
A càrrec de Marc Beltrán Fernández, investigador del Departament de Bioquímica i Biotecnologia de la URV.
Activitats organitzades per ComCiència URV en el marc de la Setmana de la Ciència 2025 al Campus Extens de la URV, amb el suport de la Diputació de Tarragona.
Acte recomanat per famílies amb infants a partir de 12 anys