Data i hora
Dimarts, 29 d'abril - 11.00 h
Lloc
Universitat Rovira i Virgili (Campus Catalunya), Avinguda Catalunya, Tarragona, Espanya
Mostrar mapa [+]
Descripció

Aprendrem a tastar els matisos de la xocolata amb els cinc sentits i les fases del cultiu del cacau i el procés d’elaboració de la xocolata. Descobrirem la diferència entre la xocolata de comerç just i la del comerç convencional i la relació entre el comerç just i les finances ètiques.
Aquesta acció s'emmarca dins el projecte #ComerçjustURV, que té com a propòsit certificar la URV com a Universitat pel Comerç Just (URV Solidària i Medi Ambient URV).
Accès obert i gratuit a tots els membres de la comunitat URV.
Inscripcions: bit.ly/3G3z53V (Màxim 25 persones)
Organitzador
URV Solidària i Medi Ambient URV
Contacte
Telèfon de contacte
977558484
Categoria i paraules clau
Societat i cultura , comerç just, finances ètiques, medi ambient, sostenibilitat