Inici | Accedir

Taller de medi ambient. Reparació i manteniment de bicicletes. Sescelades

La inscripció ha finalitzat.

06-04-2022 16:00

C.Marcel·lí Domingo,1

Organitzat per Medi ambient URV. Oficina de Compromís Social

Telèfon de contacte: 977256198

Llista d'espera

Emplena els formularis corresponents perquè puguem tramitar la teva sol·licitud.

Dades dels inscrits.
Inscripció bicicleta des de zero #1
  • Les respostes a les preguntes d'aquest formulari marcades amb el text "Pública" es mostraran al llistat d'assistents, per tant seran visibles per la resta d'assistents o visitants. Si no vols que es mostrin les teves respostes, selecciona "No, la meva inscripció només la veurà l'organitzador"

  • Formulari d'inscripció
Accepto rebre informació sobre aquest esdeveniment per correu electrònic.

Tingueu en compte que les dades personals (nom i correu) seran notificades a les persones registrades quan se’ls informi de l’esdeveniment.

Informació sobre protecció de dades personals

Responsable

El responsable de tractar les vostres dades és Universitat Rovira i Virgili amb domicili a: carrer de l'Escorxador, s/n, 43003, Tarragona Si necessiteu ajuda sobre el tractament d’informació el nostre delegat/ada de Protecció de Dades us atendrà a: dpd@urv.cat

Finalitats i legitimacions

En la inscripció a aquesta activitat utilitzem les vostres dades per a la gestió de l’activitat i per trametre-us informació i actualitzacions en virtut de la relació de naturalesa contractual que genera la vostra inscripció.

Destinataris

No cedim les vostres dades personals. Utilitzem l’eina per a la creació i difusió d’esdeveniments facilitada per SYMPOSIUM que ens presta serveis amb les garanties previstes pel Reglament (UE) 2016/679.

Drets

Podreu accedir, rectificar, suprimir, oposar-vos o exercir el dret a la limitació del tractament de les vostres dades i revocar el consentiment en qualsevol moment en els termes que podeu consultar a la informació addicional.

Avís legal | Contacte Plataforma d'organització d'esdeveniments Symposium Copyright © 2024