22 May 2024
Ruta
Arqueologia experimental al jaciment de La Gessera de Caseres
Date and time
Sunday, March 19, 2023 - 06:30 h
Place
Jaciment de La Gessera de Caseres, 43787, Tarragona Show map [+]
Description

El diumenge 19 de març, a les 6:30 h del matí, hi ha prevista una activitat d’arqueologia experimental a Caseres (Terra Alta) que consta d’una passejada sota la llum dels estels i, a les 7:15 h, la observació de la sortida del sol al jaciment de La Gessera durant la qual es podrà gaudir de com la llum entra al jaciment el dia de l’equinocci. Per finalitzar hi haurà un petit esmorzar al jaciment.

Aquesta activitat forma part d’un cicle d’activitats titulat Sota el mantell dels Estels organitzat pel Grup de Recerca Seminari de Protohistòria i Arqueologia (GRESEPIA) de la Universitat Rovira i Virgili. El projecte orbita al voltant dels treballs arqueològics als jaciments protohistòrics de la Gessera (Caseres) i del Turó del Calvari (Vilalba dels Arcs), tots dos a la comarca de la Terra Alta. 

El cicle d’activitats inclou una exposició, visites guiades, conferències, tastos de cervesa i vi, un concurs de fotografia i activitats per a tota la família. Totes les activitats són gratuïtes i podeu consultar-les aquí.

Organizer
Gresepia
Contact
Category and keywords
Reserch, Society & Culture, arqueologia, gresepia, Grup de recerca, jaciment
Share