23 abril 2024
Taller
Taller d'Estampació i Il·lustració a càrrec de Miquel Bustos
Data i hora
Dissabte, 11 de desembre, 2021 - 10.00 h
Lloc
Museu de Tortosa, Rambla Felip Pedrell, Tortosa, Espanya Mostrar mapa [+]
Descripció

Miguel Bustos és dissenyador gràfic i il·lustrador. Nascut a la Sènia, actualment complementa el seu treball com il·lustrador amb l'ensenyament com a professor d'il·lustració i serigrafia a l'escola Eina. Ha participat en diverses fires i festivals d'il·lustradors com la Small Publishers Fair de Londres, el Gutterfest, el Graf I el Give Print a Cance a Barcelona. L'any 2013 va publicar el seu primer còmic, El senyor Romaní, amb guió de Carme Pons, que va ser guardonat amb el Premi Junceda 2014.

Ha il·lustrat diversos llibres, col·labora en diferents mitjans i revistes i el seu darrer llibre il·lustrat és

Museus de les comarques de Tarragona i les Terres de l'Ebre de la col·lecció Cerca i troba de l'editorial Mediterrània, que es presentarà el mateix 11 de desembre.

Horari:

· 10.00 h. Primera sessió del taller a l'aula didàctica del Museu de Tortosa

· 11.30 h. Presentació del llibre Museus de les comarques de Tarragona i les Terres de l'Ebre de la col·lecció Cerca i troba de l'editorial Mediterrània, il·lustrat per Miguel Bustos

· 12.00 h. Segona sessió del taller a l'aula didàctica del Museu de Tortosa

Aquesta activitat ha estat organitzada pel Museu de Tortosa i el Campus Extens de la URV a Tortosa, amb la col·laboració de la Diputació de Tarragona i la Xarxa de Museus de les comarques de Tarragona i Terres de l'Ebre. L'activitat és gratuïta amb places limitades amb inscripció prèvia abans del 9 de desembre a: 977 46 40 58 (matins) i suportseu.tortosa@urv.cat (indicant nom i cognoms de cada persona, edat, telèfon de contacte i horari del taller).

Categoria i paraules clau
Campus extens
Compartir