19 abril 2024
Taller
Fruites i verdures? Sí! De proximitat i temporada? Millor!
Data i hora
Divendres, 11 de juny, 2021 - 17.30 h
Lloc
Biblioteca Central Xavier Amorós. Carrer de l'Escorxador, 1, Reus, Espanya Mostrar mapa [+]
Descripció

El taller  "Fruites i vedures? Sí! De proximitat i temporada? Millor!" mostrarà amb una activitat pràctica quins són els beneficis per a la salut de consumir fruites i verdures de temporada i proximitat. Les investigadores Èlia Navarro i Francesca Manocchio, del Departament de Bioquímica i Biotecnologia de la URV, conduiran el taller.

La iniciativa forma part del cicle "Mossegades de ciència", impulsat per la Unitat de Cultura Científica i Innovació de la URV (ComCiència) amb la Diputació de Tarragona. Amb aquest projecte es vol fer divulgació científica a través de la relació entre l’alimentació i la salut des de diferents disciplines de la mà d’investigadors i investigadores que fan recerca a la URV.

L'objectiu d'aquesta proposta és demostrar que la tradició gastronòmica, la forma com ens alimentem, quins productes mengem quan ho fem i com haurem de menjar en el futur tenen relació amb la nostra salut.

L'activitat serà presencial i a l'aire lliure i amb distància, mantenint totes les mesures de precaució davant la covid-19.

Per assistir-hi cal inscriure-s'hi prèviament enviant un correu electrònic la Biblioteca Central Xavier Amorós de Reus.

Organitzador
ComCiència
Categoria i paraules clau
Salut
Compartir