28 març 2024
Jornades
La atención a la salud afectivo-sexual desde un conocimiento transdisciplinar
Data i hora
Dimecres, 5 de maig, 2021 - 09.00 h
Lloc
Descripció

Les jornades d'atenció a la salut afectivo-sexual se celebraran els dies 5, 6 i 7 de maig. Cada dia es realitzaran una sèrie de conferències amb una durada d'entre 45-60 minuts cadascuna. L'esdeveniment es durà a terme de forma virtual a través de la plataforma Teams. 

El dia 5 de maig comptarem amb les següents conferències: 

Nadia Babani, licenciada d'Antropologia a la Universitat Sapienza di Roma, presentarà "Cuerpos fronterizos: reflexiones sobre la migración, salud reproductiva y violencia obstétrica" a les 9:00h.  

Elisabeth Llamas, Tècnica de projectes EpD. Farmacèutics Mundi, presentarà "Cultures i drets sexuals i reproductius de les dones migrants a Catalunya. Per una atenció centrada en la perspectiva integral i de gènere en el sistema sanitari Català" a les 10:00h. 

Elena Skoko, fundadora del Obstetric Violence Observatory in Italy, presentarà "Maternal Gift Economy framework from addressing obstetric violence" a les 11:45h.

Alessandra Battisti, membre de Human Rights in Maternity and Childbirth a l'Universitat de Roma III, presentarà "Italian Law proposal on obstetric violence: genesis, structure and outcomes", a les 13:30h. 

Les persones interessades en assistir-hi s'han d'inscriure aquí

 

Categoria i paraules clau
Salut
Compartir