29 març 2024
Congrés
Hacia un mercado asegurador más transparente y competitivo
Data i hora
Dijous, 6 de maig, 2021 - 11.30 h
Lloc
Campus Catalunya URV, Avinguda Catalunya, Tarragona, Espanya Mostrar mapa [+]
Descripció

Els propers 6 i 7 de maig de 2021 tindrà lloc, en format virtual, una nova edició del Congrés Internacional d'Assegurances organitzat per l'àrea de Dret Mercantil de el Departament de Dret Privat, Processal i Financer de la URV. En aquesta ocasió, i sota el títol Nuevos retos en el Derecho de Seguros: Hacia un mercado asegurador más transparente y competitivo, la temàtica es concentra en quatre sessions de treball:  "Nuevas tecnologías y seguro (Insurtech)", "Gobernanza (producto, corporativa, sistemas de control)", "Transparencia y distribución en el seguro (contratación, comercialización)", "Protección del cliente" i  "Repercusión jurídica del Brexit en la actividad aseguradora".

D'aquesta manera, el Grup de Recerca Dret d'Assegurances (GRDA) de la URV, reconegut per la Generalitat de Catalunya, continua amb les tasques de recerca i difusió en la matèria, com es va posar anteriorment de manifest al Congrés l'any 2017 . Aquesta activitat s'incardina en les previstes en el Projecte d'Investigació DER2017-87993-P, finançat pel Ministeri de Ciència, Innovació i Universitats.

En aquesta ocasió, el Congrés se celebra juntament amb la Secció Espanyola de l'Associació Internacional de Dret de l'Assegurança (SEAIDA) i la seva Secció a Catalunya. I en col·laboració amb l'Autoritat Portuària, que, un cop més, presta un suport decidit a la investigació jurídica com a exponent de el desenvolupament econòmic a Tarragona.

Finalment, cal indicar que aquest Congrés pretén, a més, commemorar l'aprovació de la Llei 50/1980, del contracte d'assegurança, que compleix quaranta anys des de la seva aprovació el 10 d'octubre de de 1980.

El congrés tindrà lloc, en format virtual, els dies 6 i 7 de juny de 2021.

La participació requereix inscripció prèvia.

Tota la informació, a la web del congrés

 

 

 

 

Organitzador
Área de Derecho Mercantil del Departamento de Derecho Privado, Procesal y Financiero
Categoria i paraules clau
Recerca
Compartir