27 juliol 2024
Presentació
Presentació del llibre "El del gas", d'Ester Suñé Cugat
Data i hora
Divendres, 5 d'abril - 18.00 h
Lloc
Sala d'actes del MAMT (Carrer de Santa Anna, 8, Tarragona) Mostrar mapa [+]
Descripció

Ester Suñé Cugat, membre del Personal Tècnic, de Gestió i Administració i Serveis de la URV, ha escrit el llibre El del gas. La presentació aquest divendres 5 d'abril és a càrrec d'Oriol Grau, actor i director de teatre, i la mateixa autora.

El del gas explica les conjectures de l'Ernest, un empleat que inspecciona instal·lacions de gas, mentre radiografia la quotidianitat de moltes llars desconegudes, on s'hi troba classisme, pobresa energètica, narcopisos, cases de mala nota, companys d’escola que viuen en llars de revista, així com les brutícies que es conreen a l’espai més íntim de qualsevol mortal. La pressió d’una multinacional perquè produeixi, d’una banda, i les ànsies de poder per l’altra, faran que el protagonista visqui situacions molt inversemblants que ens convidaran a reflexionar davant la por al fracàs i el desig per allò que no posseïm.

Ester Suñé s'estrena com a narradora després d'haver publicat els poemaris Esperit de llima (Editorial Andorra, 2008) i Estones d’atzar (Editorial Andorra, 2014). Al 2015 va ser guardonada amb el premi de Poesia Joan Duch per a joves Escriptors amb la publicació d’El·líptica (Editorial Fonoll, 2016). És artífex del blog literari: laterraltinta.cat un espai on hi aboca els seus textos i poemes, la majoria dels quals parteixen de temàtiques ebrenques.

Organitzador
Editorial Neopàtria
Contacte
Categoria i paraules clau
Societat i cultura
Compartir