5 December 2023
Fair
Nit Europea de la Recerca a Tortosa
Date and time
Friday, September 22 - 16:30 h
Place
Plaça d'Espanya, Tortosa, Espanya Show map [+]
Description

Enguany, per primera vegada, el Campus Terres de l'Ebre de la Universitat Rovira i Virgili (URV) organitza la Nit Europea de la Recerca a Tortosa. Serà el divendres 22 de setembre a la plaça Espanya de la ciutat i constarà de 8 tallers de divulgació científica. Totes les activitats estan conduïdes per investigadores i investigadors i de la URV i també dels centres d'investigació CERCA del territori.

La Nit Europea de la Recerca és un esdeveniment públic de divulgació científica que té lloc cada any simultàniament a 300 ciutats de 30 països del continent. Des del 2018 la URV organitza a la demarcació de Tarragona aquesta iniciativa, que ha anat creixent i consolidant-se en aquests sis anys, coordinada per la Unitat de Comunicació i Divulgació de la Ciència de la URV.

L'objectiu de la Nit Europea de la Recerca és apropar la investigació i els seus protagonistes a públics de totes les edats i donar a conèixer la recerca i la innovació de manera planera i comprensible. D'aquesta manera, la ciutadania té l'oportunitat de conèixer els avenços científics que es desenvolupen al territori de la mà de la pròpia comunitat investigadora.

Podeu consultar les activitats aquí.

Organizer
Campus Terres de l'Ebre
Contact
Category and keywords
Science & Technology, Society & Culture, Divulgació Científica, Nit de la Recerca, Nit Europea de la Recerca, tallers divulgació
Share