La filial de Reus de l’Acadèmia de Ciències Mèdiques de Catalunya i Balears us convida a la xerrada sobre Què menjarem al 2050? L’alimentació en un futur més o menys proper, a càrrec del Dr. Jordi Salas Salvadó, Catedràtic Distingit de Nutrició de la Universitat Rovira i Virgili i Director del Centre Català de la Nutrició de l’Institut d’Estudis Catalans.
El Dr. Salas Salvadó abordarà els reptes que ens enfrontem per prevenir malalties i preservar el planeta mitjançant nous aliments i formes de producció innovadores. Anem cap al caos i la desaparició de l'espècie o serem capaços de sobreviure a aquests reptes?
La conferència tindrà lloc el proper dijous dia 16 de gener de 2025 a les 19.30h, a l’Aula Magna de la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut de Reus al C/ Sant Llorenç 21 (al costat de l’Hospital vell) i també en format on-line.