20 abril 2024
Jornades
Escola i espiritualitat
Data i hora
Dijous, 16 de maig, 2019 - 10.30 h
Lloc
Centre Tarraconense El Seminari (C. Sant Pau, 2, Tarragona) Mostrar mapa [+]
Descripció

La Càtedra UNESCO de Diàleg Intercultural a la Mediterrània de la URV, juntament amb la Biblioteca del Seminari de Tarragona, organitza un cicle de debats sobre Diàleg Interreligiós i Convivència, que tenen lloc els dies 25 d'abril, 2 de maig, 9 de maig i 16 de maig.

El dijous 16 de maig es fa la taula rodona "Escola i espiritualitat". Sabem aturar-nos? Sabem escoltar-nos? Podem ensenyar a les futures generacions a aturar-se i a escoltar-se? Està preparada la nostra societat per cultivar la dimensió espiritual de l’ésser humà? Hem après que l’espiritualitat va més enllà de qualsevol religó? I les institucions religioses, ho accepten?

Hi participen Oriol Amorós March, secretari d’Igualtat, Migració i Ciutadania de la Generalitat de Catalunya; Francesc Grané Terradas, director del Màster en Espiritualitat Transcultural de l’Institut de Salut Mental, Fundació Vidal i Barraquer; Ruth Giordano Pastora auxiliar de l’Església Evangèlica Unida de Terrassa, i Sílvia Monserrate Gómez, coordinadora de la Càtedra UNESCO de Diàleg Intercultural a la Mediterrània, Universitat Rovira i Virgili.

El programa complet del cicle es pot trobar aquí.

Organitzador
Càtedra UNESCO de Diàleg Intercultural a la Mediterrània i Biblioteca del Seminari Pontifici de Tarragona
Categoria i paraules clau
Societat i cultura
Compartir