26 abril 2024
Cinema
The Social Network
Data i hora
Dijous, 14 de març, 2019 - 12.00 h
Lloc
Sala de Graus de la Facultat d'Economia i Empresa (Av. Universitat 1, Reus) Mostrar mapa [+]
Descripció

Per dominar la lògica del món dels negocis i de l’economia és important conèixer com es comporten les persones. A través de les pel·lícules del II Cicle de cinema sobre Economia i Innovació, es podrà entendre una mica millor per què ens comportem com ho fem.

The Social Network és una pel·lícula americana dirigida per David Fincher. Aquesta és la sinopsis: Mark Zuckerberg, un brillant estudiant de Harvard i un geni de la informàtica, una nit de la tardor de 2003, va tenir una gran idea, crear The Facebook. Aviat, la idea es va convertir en la xarxa social més important. Zuckerberg es va convertir en multimilionari, però també va ser acusat de plagiar la idea a uns estudiants de la mateixa universitat.

A la presentació de la pel·lícula hi assistirà Xavier García Puerto, director del Festival REC de Tarragona i programador a Tallinn Black Nights IFF, Estònia. És llicenciat en Història per la URV i en Comunicació Audiovisual per la Universitat Pompeu Fabra. Traballa com a programador i curador de cinema i vídeo.

Organitzador
Càtedra per al Foment de la Innovació Empresarial
Contacte
Categoria i paraules clau
Economia i empresa
Compartir