26 abril 2024
Jornades
Vectors energètics alternatius
Data i hora
Dilluns, 16 d'abril, 2018 - 15.30 h
Lloc
Facultat de Química, al campus Sescelades (C/Marcel·lí Domingo 1, Tarragona) Mostrar mapa [+]
Descripció

Les XI Jornades sobre Química Verda tracten en aquesta edició de Vectors energètics alternatius. El present i el futur estan marcats pel problema del canvi climàtic i altres efectes mediambientals, produïts per l’activitat humana. Es volen fomentar debats entre els estudiants, que facilitin el desenvolupament de criteris en aquest camp per al futur com a professionals i com a societat.

Van adreçades principalment als estudiants de segon a quart curs dels graus de la Facultat de Química. El dimarts 17 d’abril, la conferència “Fotosíntesi artificial: energia neta per a la societat del futur” va a càrrec de José R. Galán, de l’Institut Català d’Investigació Química (ICIQ). I es lliuren els premis del IX Concurs de Fotografia, convocat per la Càtedra de Desenvolupament Sostenible DOW/URV. Es fan visites a empreses, tallers tècnics i es projecta un documental.

 

Organitzador
Facultat de Química, amb el patrocini de l’Associació Empresarial Química de Tarragona (AEQT), la Societat Catalana de Química i la Càtedra de Desenvolupament Sostenible DOW/URV, Asfaltos Españoles S.A. (ASESA) i REPSOL
Categoria i paraules clau
Ciència i tecnologia, Docència, Química verda
Compartir