20 abril 2024
Jornades
Planet Youth Tarragona
Data i hora
Dimarts, 17 d'abril, 2018 - 09.00 h
Lloc
Aula Magna del campus Catalunya (Av. Cataluya 35, Tarragona) Mostrar mapa [+]
Descripció

El 2n Workshop Planet Youth Tarragona té per objectiu donar a conèixer el programa Planet Youth, programa comunitari per a la prevenció de drogues i la promoció de la salut basat en l’evidència científica. Aquest programa ha aconseguit disminuir dràsticament els consums de drogues en la població juvenil a través del compromís polític i l’aposta continuada de crear entorns saludables i de qualitat per a tota la ciutadania.

Les jornades comencen dimarts 17 d'abril amb la ponència que tracta sobre la història i la metodologia de Planet Youth, a càrrec de Inga Dóra Sigfúsdóttir, directora d’investigació i fundadora de l’Islandic Center for Social Research and Analysis (ICSRA) i Jón Sigfússon, director d’ICSRA.

El dissabte 18 d'abril els professors de la URV Oriol Romaní i Àngel Belzunegui explicaran els resultats de l'enquesta de Planet Youth a Tarragona. A més d'avaluar les tendències de consum de tabac, alcohol i diferents drogues, l'enquesta també analitza l'atenció dels pares, la influència dels amics, els professors o l'esport. L'anàlisi de les enquestes l'han fet entre el Departament d'Antropologia i la Càtedra d'Inclusió Social de la URV. 

Al web de l'Observatori Social de l'Ajuntament de Tarragona s'hi pot trobar el programa complet del Workshop i fer-hi la inscripció.

Organitzador
Ajuntament de Tarragona i Icelandic Centre for Social Research and Analisy (ICSRA).
Categoria i paraules clau
Societat i cultura
Compartir