28 març 2024
Jornades
IX Jornada de Treball Social: L'atenció centrada en la persona
Data i hora
Dijous, 14 de desembre, 2017 - 09.00 h
Lloc
Aula Magna del campus Catalunya (Av. Catalunya, 35) Mostrar mapa [+]
Descripció

La IX edició de la Jornada de Treball Social es presenta amb el títol "L'atenció centrada en la persona", i respon als canvis socials que han generat noves necessitats i, en conseqüència, nous perfils d'usuaris, que han obligat els professionals a revisar els serveis. Es posa així en el centre de l'atenció la persona, per millorar-li la qualitat de vida i el benestar. Això suposa donar-li veu, respectar la seva dignitat i fer possible la seva participació activa i efectiva des de l'acompliment dels seus drets i deures, és a dir, des de l'assumpció de les seves responsabilitats.

Està dirigida a professors universitaris, professionals de la intervenció social i educativa, aixi com a estudiants de grau i postgrau de la Facultat de Ciències Jurídiques, de la URV en general i d'altres universitats.

Teniu el programa i per fer la inscripció, que és gratuïta, aquí. Es lliurarà un certificat d'assistència emès per la Fundació URV.
 

Organitzador
Facultat de Ciències Jurídiques, Departament d'Antropologia, Filosofia i Treball Social. URV, Fundació URV, Centre de Formació Permanent de la FURV, amb el suport de la Càtedra d'Inclusió Social de la URV i Diputació de Tarragona
Telèfon de contacte
977779955
Categoria i paraules clau
Docència, Recerca, Societat i cultura , atenció centrada en la persona, Intervenció social, treball social
Compartir