16 desembre 2017
Conferència
El futur de la nostra dieta: insectes i algues
Data i hora
Dimarts, 12 de desembre - 20.00 h
Lloc
Cafè La Cantonada (Carrer de Fortuny, 23-25, Tarragona) Mostrar mapa [+]
Descripció

El cafè científic "El futur de la nostra dieta: insectes i algues" és a càrrec de Sílvia de Lamo, professora d'Enginyeria Química a la URV.

En un futur immediat menjarem insectes. Això és el que diuen els investigadors en matèria de nutrició i salut. Però, a més, enriquirem els aliments perquè tinguin propietats funcionals i prepararem els productes amb impressores 3D. Sembla ciència ficció, però és real. Aquesta tendència actual marca com serà l’alimentació del futur, que passa per ser més sostenible. I és que les proteïnes que ens aporta la carn s’hauran de substituir per insectes o algues. En aquesta tertúlia científica reflexionarem sobre la dieta del demà i veurem com es fa una tauleta de xocolata amb insectes en una impressora 3D.

Organitzador
ComCiència, Unitat de Comunicació de la Ciència de la Catalunya Sud. Amb la col·laboració del Cafè La Cantonada.
Categoria i paraules clau
Ciència i tecnologia, Societat i cultura
Compartir